Η ομάδα μας

Ηλίας Βασιλείου

Ο Ηλίας είναι το τετράγωνο μυαλό της εταιρείας, ο άνθρωπος που δίνει την λύση σε κάθε τεχνικό ή κατασκευαστικό πρόβλημα. Τελείωσε το Πολυτεχνείο στην Ξάνθη το 2000. Για πάνω από μια δεκαετία δούλευε σε μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες των Ιωαννίνων στον κτιριακό τομέα. Για περισσότερο από πέντε χρόνια ήταν επικεφαλής του κατασκευαστικού τομέα κατευθύνοντας μια ομάδα από 6 μηχανικούς και 3 εργοδηγούς. Το 2010 μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, ίδρυσε την εταιρεία Ενεργειακά Κτίρια στοχεύοντας στο αναπτυσσόμενο τομέα του sustainable building. Του αρέσουν τα ταξίδια, το καλό φαγητό και κρασί και φυσικά δεν χάνει ποτέ αγώνα του ΠΑΣ Γιάννενα.
Ηλίας Βασιλείου Ενεργειακά Κτίρια Ιωάννινα

Γιώργος Βασιλείου

Ο Γιώργος είναι ο οργανωτής της ομάδας. Είναι ο μαέστρος που φροντίζει τα πάντα να λειτουργούν συγχρονισμένα και στην ώρα τους. Χάρη σε αυτόν το όραμα και η στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας προχωράνε πάνω σε έναν συγκεκριμένο άξονα. Παράλληλα αγαπάει την τεχνολογία και παρακολουθεί τις εξελίξεις του τομέα φροντίζοντας η εταιρεία να παρέχει έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας στην καθημερινότητα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στα ΤΕΙ Πειραιά και το 2005 επέστρεψε στα Γιάννενα. Τα επόμενα 5 χρόνια δούλεψε στον κατασκευαστικό τομέα και το 2010 μαζί με τον Ηλία ίδρυσε τα Ενεργειακά Κτίρια προσφέροντας στην τοπική κοινωνία λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας στον κτιριακό τομέα. Στον Γιώργο αρέσει το τρέξιμο και δεν λέει ποτέ όχι σε μια πρόταση για καλή ταινία.
Γιώργος Βασιλείου Ενεργειακά Κτίρια Ιωάννινα

Αλέξανδρος Γιαννέτας

Ο Αλέξανδρος είναι το οικονομικό δαιμόνιο της εταιρίας. Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και επέστρεψε στην γενέτειρα του, τα Ιωάννινα, το 2018. Η προσθήκη του στην ομάδα έδωσε την δυνατότητα της επέκτασης στον τομέα των Επενδύσεων και το πάντρεμα των δύο κλάδων Κατασκευαστικής – Οικονομικής, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό τομέα στην περιοχή μας. Με την γνώση του πάνω στην Αξιολόγηση Επενδύσεων και το Marketing & Management, έχει τα μάτια του στραμμένα σε νέες προοπτικές της εταιρείας αλλά και άλλων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν. Χειρίζεται τα προγράμματα ΕΣΠΑ και αναλαμβάνει την διεκπεραίωση τους. Αγαπάει την τέχνη, τις ξένες γλώσσες, τα ζώα και δεν λέει ποτέ όχι σε ένα ταξίδι.
Αλέξανδρος Γιαννέτας Ενεργειακά Κτίρια Ιωάννινα

Ρουθ Δουμπαλακίδου

Η Ρουθ είναι η σχεδιαστής μηχανικός του γραφείου, ο άνθρωπος που κρατάει τη στιλιστική μας εικόνα ψηλά. Διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και την έμπνευση που χρειάζεται για να δημιουργήσει το ιδανικό σχέδιο από το μηδέν αλλά και να βελτιώσει την αισθητική υπαρχόντων κατασκευών. Σπούδασε Μηχανικός Μορφολογίας και Αναστήλωσης, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει ασχοληθεί με ένα εύρος εργασιών έχοντας εκτεταμένη εμπειρία στο design, στην διαχείριση έργων αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών. Είναι δίπλα στο γραφείο από την πρώτη μέρα και το στηρίζει αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια. Ασχολείται με τη γυμναστική, τη μόδα και τις εκδρομές στη φύση, ενώ της αρέσει να απολαμβάνει έναν καλό καφέ στο αγαπημένο της στέκι.
Ρουθ Δουμπαλακίδου Ενεργειακά Κτίρια Ιωάννινα

Έλενα Μπαλτογιάννη

Η Έλενα είναι ο Βενιαμίν της ομάδας μας, προσθέτοντας ακούραστη ενέργεια. Τέλειωσε το Πολυτεχνείο το 2021 στην Ξάνθη, φέρνοντας νέα πνοή και ιδέες στο γραφείο μας. Έχει εκπαιδευτεί στη λειτουργία και διαχείριση σύγχρονων υποδομών για τη συντήρηση του κρίσιμου κεφαλαίου της προστασίας του περιβάλλοντος, και αποτελεί την πράσινη συνείδηση της ομάδας. Ειδικότερα εξειδικεύεται στην κυκλική οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη παραμένοντας διαρκώς ενημερωμένη για τις σύγχρονες περιβαλλοντικές εξελίξεις. Λατρεύει το θέατρο, τη μουσική, τη μόδα, καθώς και τις εκδρομές σε θάλασσα και βουνό.
Έλενα Μπαλτογιάννη Ενεργειακά Κτίρια Ιωάννινα